2 Hallowa-01.jpg

ATELIERS

Comment aborder les ZUMIS

Les ZUMIS permettent aux enfants d’être conscients de leurs capacités er donnent une connexion avec eux-mêmes et en lien avec le groupe.

Chanter et composer des ZUMIS stimule l’énergie, la détente, la concentration et la joie ! Les ateliers dédiés aux ZUMIS transmettent les outils nécessaires aux professeurs et aux enfants, pour qu’ils puissent les assimiler de façon ludique.

21 nuom-01.jpg

ZUMIS EN CLASSE

5 Takita-01.jpg

ZUMIS POUR ENSEIGNANTS

EF243439-5BB5-4F58-9CAB-7D39E565198B_1_105_c_edited_edited.png

ZUMIS POUR ENSEIGNANTS

TÉMOIGNAGES

“Ik vind het echt een super workshop!

We doen steeds voor een toets het 'Ik wil' lied :-) ook onze klaszumi doen we nog dagelijks. 

Lies doet ook het 'Ik ben kwaad' lied. Ze ging het mij nog leren, want ik ken het niet :-)"

Juf Kim, 5e leerjaar Basisschool 'De Kraal' Herent

“Wat een leuke en nuttige workshop hebben we van jou gehad afgelopen maandag! We hebben iedere dag al een ZUMI gedaan (of eigenlijk meerdere per dag) en de kinderen zijn vandaag begonnen met hun eigen ZUMI per groepje.”

Juf Inge, groep 7 (5e leerjaar) Basisschool 'Julianaschool', Oudergem

De juffen en leerlingen vinden het echt fijn om ZUMIS te zingen!Het is al echt ingeburgerd in de meeste klassen! Het derde en vierde leerjaar is voor wereldburgerdag zelfs gaan zumiën in het rusthuis bij ons in de buurt. Dat was volgens hen echt superleuk geweest! Ze hadden een viertal liedjes extra goed ingeoefend. Eerst deden ze telkens een liedje voor en dan deden ze het nog eens opnieuw met de bejaarden. Was een succes!

In bijlage stuur ik enkele foto’s mee.

 

Dominique Cannaerts

Directie- basisschool

De Wissel

Ik zing sinds dit schooljaar met mijn 1ste leerjaar  ZUMIS. Ze zijn een echte steun en aanrader! Ook het boek met CD en online werkboek zijn super! De kinderen voelen zich meer met zichzelf en elkaar verbonden. Voor mij is het ook telkens een aangenaam moment die een ritme geeft aan de dag!

Juf Yasmine 

Wat heb ik genoten van de workshop!

Heerlijk zumiënd naar huis gereden!

Maandag meteen gezumied met mijn klas. Woensdag vroegen ze spontaan om méér zumis! Heerlijk toch!!!

Deze week zat er een meisje stilletjes te huilen. Bleek dat haar oma overleden was...heb toen met hele groep de verdriet-zumi opgezet...WAT EEN VERBINDENDE SFEER METEEN!!!

Je hoort het! Ik ben helemaal fan! 

Juf Bartel, Heilig Hart College , Halle